DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (2023)

Etsitkö tapoja muuttaa tilaasi menemättä liikaa yli laidan tai tekemättä suuria reikiä taskuusi? Mikä sen parempaa kuin tuoda vuosisadan puolivälin tunnelma olohuoneeseesi. Törmäsin tähän kauniiseenDIY vuosisadan puolivälin moderni sohvapöytä opetusohjelmaremontoimaan olohuoneeni! Tämä muotoilu on ulkonäöltään varsin tyylikäs, ja se voisi olla täydellinen minimalistinen lisä olohuoneeseesi! Suunnittelu on yksinkertainen, ja kaksinkertaisissa hyllyissä on jopa paljon tilaa. Pidän siitä, että vuosisadan puolivälin tunnelman lisäksi tämä moderni sohvapöytä on myös ollut loistava kaveri tavaroideni täydelliseen hallintaan!

Olen etsinyt mahdollisia tapoja muuttaa olohuoneemme, ja sitten törmäsin tähän vuosisadan puolivälin moderniin sohvapöytäideaan! Suunnittelu vaikutti melko tyylikkäältä ja tyylikkäältä, kun taas prosessi on myös melko yksinkertainen, vain muutama vaihe, ja kaikki on valmis! Aloitin keräämällä materiaalit, mikä muuten maksoi minulle vain alle 100 dollaria. Tarkemmin sanottuna vain 94 dollaria. Ei huono sopimus, eihän? Haluan opastaa sinut koko prosessin läpi, jotta avuosisadan puolivälin moderni sohvapöytä, mutta aloitetaan ensin materiaalien kerääminen.

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (1)

Materiaalit:

 • Koivuvaneri – ¾” paksu ja 4′ x 8.’
 • Koivun reunateippi
 • Pyöreämmät kartiomaiset pöydän jalat – 4
 • Kulmaiset ylälevyt – 4
 • Ruuvit
 • Tumma pähkinä tahra
 • Satiini polyuretaania
 • Viiluteippi
 • Yleisveitsi

Kuten sanoin, enkä vain voi lakata painottamasta tarpeeksi, että nämä materiaalit maksavat minulle suunnilleen94 dollaria.Ja sain siitä niin tyylikkään sohvapöydän!

Työkalut:

Jos et valitse Home Depotia, leikkaa ne puolestasi, käytä pyörösahaa tai pöytäsahaa

 • Jiirisaha tai käsisaha
 • Hiomakone ja hiekkapaperi
 • Pora ja poranterät
 • Mini Craig jigi
 • Ruuvimeisseli
 • Puristimet – jos työskentelet yksin
 • Rauta
 • Pihdit
 • Pensseli

Leikkauslista:

 • Koivuvaneri – 2 in 47" x 20."
 • Koivuvaneri – 2 in 5" x 20."
 • Pöydän jalat - 10,5" korkeat

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (2)

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (3)

(Video) DIY Coffee Table Using One Sheet of Plywood | Woodworking

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (4)

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (5)

Käsitellä asiaa:

Sain Home Depotin leikkaamaan vanerin puolestani, joten leikkasin vain puun ja jalat. Jos pidät mieluummin itse leikkaamisesta, aloita tekemällä kaikki leikkaukset. Aloita pöydän jaloista, leikkaa ne irrottamalla ensin ripustuspultti. Tein sen mittaamalla ja merkitsemällä jalat 10,5 tuuman korkeiksi. Pöydän jalkojen leikkaamiseen käytin jiirisahaa, voit myös käyttää käsisahaa. Kun olin tehnyt leikkaukset, tein poralla reikiä näiden pöydän jalkojen päälle. Sitten laitoin ripustuspultit takaisin! Voit tehdä sen käyttämällä poranterää, jonka tulisi olla mieluiten pienempi kuin itse pultti. Kierrä nyt pultti uudelleen pihdeillä.

Seuraavaksi tarvitset hiomakoneen kaiken tasoittamiseen! Hio puu niin sileäksi kuin mahdollista. Varmista, että et vain jätä tätä osaa mennä hiomatta koko sydämestäsi, sillä olen varma, että et halua karkeaa sohvapöytää. Hiontaosan naulasin kämmenhiomakoneella, aloitin 80 karkeudella ja siirryin 180 karkeuteen.

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (6)

Kun sinusta tuntuu, että hionta on tehty oikein ja täydellisesti, nyt ollaan tultu siihen vaiheeseen, jossa pöydän kokoaminen tulee!

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (7)

(Video) How To Make a DIY Mid Century Modern TV Stand | Woodworking

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (8)

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (9)

Seuraava:

Koska työskentelin yksin, käytin paljon puristimia pitämään pöytäosat yhdessä, kunnes sain ne onnistuneesti kiinni oikeaan paikkaan. Voi, ja mainitsinko, kuinka paljon pidin Mini Kreg -jigini ostamisesta, erityisesti tätä projektia varten, ja pidin työskentelystä sen kanssa! Se on niin suloinen pieni työkalu, jolla on suuri käyttökohde, joka voidaan lisätä työkalupakkiisi.

Muista kaikki taskureiät, joista olen puhunut sinulle, voit porata ne helposti käyttämällä Mini Kreg Jigiä! Taskureiät ovat minkä tahansa puuntyöstöprojektin ydin, koska niissä on nämä maagiset kyvyt pitää puukappaleet yhdessä piilottamalla ruuvit!

Jos, kuten minä, ja olen varma, että sinun täytyy olla, etsit ammattimaista ilmettä viimeistelläksesiDIY sohvapöytä, sinun on varmistettava, että käytät Kreg-jigiä taskun reikien poraamiseen.

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (10)

Aloin tehdä näitä taskureikiä pöydän molemmille puolille. Tämä oli, jotta voisin kiinnittää sen helposti pöytälevyyn. Sen jälkeen toistan näiden taskureikien tekemisen sivupalojen kiinnittämiseksi pohjapöydän kanssa. Koska työskentelin varsin rajoitetussa tilassa pöydän ja pöydän pohjan välissä, jouduin käyttämään näppärää ruuvimeisseliä, jotta käteni mahtui niiden väliseen aukkoon.

(Video) DIY Mid-Century Modern Media Console | #Woodworking

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (11)

Kun olet kiinnittänyt sivut yhteen, se näyttää suunnilleen tältä. Jos sinunkin omasi näyttää tältä, onnittelut, olet tehnyt suurimman osan! *peukut pystyyn*.

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (12)

Älä nyt menetä sydäntäsi nähdäksesi vanerin paljaat reunat, vaan syötä viiluteippi! Löydät tämän viiluteipin rullan muodossa, ja siihen on jo lisätty liima. Tämä liima voidaan aktivoida lämmöllä, ja voit kiinnittää sen vanerin reunaan silitysraudalla. Leikkaa ylimääräinen reunus apuveitsellä.

Yksi provinkki, jota käytin myös projektissani, oli olla kiinnittämättä pöydän jalkoja ennen kuin värjäsin koko asian. Koska suurin osa pöydästäni oli nyt rakennettu, aloin värjätä sitä. Värjäyksen jälkeen annoin sen levätä, jotta se kuivuu täydellisesti. Seuraavaksi lisäsin satiinipoly-takin!

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (13)

Nyt tulee osa jalkojen kiinnittämiseksi pöytään. Kulmalevyt olivat suuri pelastus siihen! He tekivät jalkojen yhdistämisestä erittäin helpompaa. Huh huh! Kerron kuinka! Sinun tarvitsee vain aloittaa mittaaminen jokaisesta kulmasta pöydän alareunassa varmistaaksesi, että lautaset ovat tasaiset.

(Video) DIY Wood Bench Build || Easy Wood Bench Design

Sen jälkeen leikittelin kulmalevyjen sijoittelua ja lopulta laskeuduin ne 2 tuuman päähän kulmista. Kun kaikki levyt on kiinnitetty, jalkojen kiinnittäminen on nyt melko helppoa ja hauskaa! Väännä vain kutakin pöydän jalkaa, ja olet valmis.

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (14)

Myös, koska halusin lisätä kulmikkaat pöydän jalat, joten käytin kulmikkaita ylälevyjä. Jos kuitenkin haluat suoristaa jalat, voit käyttää suoria ylälevyjä.

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (15)

DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (16)

Jos pidät tästä sohvapöydästä, voit tallentaa tämän viestin Pinterestiisi ja kokeilla sitä myöhemmin.DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (17)DIY Mid Century Modern -sohvapöytä opetusohjelma (18)

Tämän tekeminenvuosisadan puolivälin sohvapöytäoli varsin viehättävä projekti, ja päädyin tuomaan rakkaan vintage-hahmon olohuoneeseeni! Rakastan kuinka se on muuttanut koko paikan, eikä minun edes tarvinnut tehdä paljon muutoksia ympäriinsä! Plus, niin paljon vähemmän tai melkein ei yhtään reikää taskussa, vai mitä? Toivon, että kaikki jakamani yksityiskohdat voivat auttaa sinua ratkaisemaan tämänmoderni diy sohvapöytäja lisää tyylikkään ja minimalistisen tunnelman ympärillesi.

(Video) DIY MID-CENTURY MODERN HOME DECOR on a budget | XO, MaCenna

Jos olet jotain minun kaltaistani, voin lyödä vetoa, että olet kaivannut vuosisadan puolivälin tunnelmaa, joka on tehnyt melkoisen paluun elämäämme nyt. Kauneus on kuinka yksinkertainen palaDIY huonekalutvoi lisätä niin paljon persoonallisuutta ja luonnetta kotiisi!

Lisää DIY-projekteja, joista saatat pitää ensi viikonloppuna:

 • DIY-kissapuu askel askeleelta -suunnitelmalla
 • Kanankopan rakentaminen Runin avulla

Videos

1. Ultimate DIY Bed Build || Easy Wooden Bed Plans
(Bourbon Moth Woodworking)
2. DIY Dining Table | Mid Century Modern - Woodworking
(Foureyes Furniture)
3. Amazing Bedside Table Makeover 😲 #shorts #furnitureflip #furniture #upcycling #diy
(THE FLIPPED PIECE)
4. High-End Dollar Tree Decor Ideas 2021 | Mid Century Modern DIY Decor From Dollar Store
(Casa Refined By Jorge)
5. Upcycling EVERYTHING to furnish my home part 5! #shorts #diy #upcycling #furniture
(THE FLIPPED PIECE)
6. Tee itse puinen ovi: Kuinka tehdä ja asentaa oma ovi 8 helpossa vaiheessa
(woodworking projects)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated: 09/08/2023

Views: 5885

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.