25 upeaa tee-se-itse-sohvapöytäideaa tänä viikonloppuna • Sen sijaan (2023)

Olen aina ajatellut, että sohvapöydät ovat uskomattoman ylihinnoiteltuja. Suurimman osan ajasta ne koostuvat puulevystä, ja vain harvat tyylikkäämmät vaihtoehdot tarjoavat merkittävää säilytystilaa. Oman DIY-sohvapöydän rakentaminen tarkoittaa, että voit luoda huonekalun, joka täyttää tarkat vaatimukset. Etkö löydä sohvapöytää, jossa on riittävästi säilytystilaa tyynyille ja peitoille? Haluatko esineen, joka sopii olohuoneesi maalaismaiseen tyyliin? Tee se itse!

Investoimalla vähän aikaa ja energiaa voit luoda tarpeisiisi sopivan kappaleen ja säästää rahaa. Mikä vielä parempaa, sohvapöydät ovat suhteellisen helppoja tehdä tee-se-itse. Projektit vaihtelevat yksinkertaisista haastavampiin ja sopivat joko aloittelijoille tai ammattilaisille.

Ennen kuin aloitat, muista ottaa huomioon kykysi ja vältä liian pitkälle edistyneitä projekteja. Mukavuusalueen ulkopuolella olevan tee-se-itse-projektin tekeminen voi olla hauskaa, mutta älä unohda, että tietyt erikoistaidot (esim. puusepäntyö) vaativat erityisiä työkaluja ja tietoja työn suorittamiseen.

Rakenna tyhjästä tai käytä löydettyjä esineitä ja kierrätettyjä tavaroita täydellisen sohvapöytäsi luomiseen. Tässä on 25 erinomaista DIY-sohvapöytäprojektia, joita voit sukeltaa tulevaan viikonloppuun.

Hiusneulajalka DIY-sohvapöytä

25 upeaa tee-se-itse-sohvapöytäideaa tänä viikonloppuna • Sen sijaan (1)

Rakastan vuosisadan puolivälin moderneja huonekaluja. Ongelma on… se on usein järjettömän kallista. Jos haluat lisätä olohuoneeseesi retrohenkisen tunnelman, mutta sinulla ei ole varaa laadukkaaseen sohvapöytään, kokeile valmistaa omasi. Tarvitset puisia lankkuja (ehkä vanhan ruokapöydän kannelta uudelleen suunniteltuja?) ja hiusneulajalat – jotka ovathelppo löytää netistä.

DIY Geometric Art puinen sohvapöytä

Tässä on moderni sohvapöytä hiusneulajaloineen, joka lisää tilaan maanläheistä tunnelmaa. Se ei ole vain suuri, toimiva sohvapöytä, vaan geometrinen muotoilu lisää esineeseen taiteellista tunnelmaa.

Yksinkertainen puinen DIY-sohvapöytä

Sohvapöytäprojektin ei tarvitse olla monimutkainen. Tähän yksinkertaiseen pöytään tarvitaan vain puuta, nauloja ja vasara. Tämä on loistava tee-se-itse-vaihtoehto aloittelijoille, jotka eivät vielä ole tottuneet käyttämään sähkötyökaluja ja joilla ei ole valtavaa budjettia tarvikkeisiin.

Wood Pallet sohvapöytä

25 upeaa tee-se-itse-sohvapöytäideaa tänä viikonloppuna • Sen sijaan (2)

Toinen yksinkertainen tee-se-itse-sohvapöytäidea käyttää puisia lavoja luomaan pöytäpinnan aikakauslehdille, kahvimukeille ja muille pikkuesineille. Minulla on aina puulavat makaamassa ajotieeni lähellä, koska olen innokas puutarhuri ja tilaan tarvikkeita irtotavarana.

Liittyvä postaus: 35 mahtavaa lavaprojektia

Ne saapuvat lavoille, ja kun olen purkanut ne kaikki, jään yleensä miettimään, mitä ihmettä teen puupalalle. Mutta kun jään tien reunaan, olen yllättynyt nähdessäni, että lavat ovat usein poissa aamulla. Kuvittelen, että jäännöksistä on tehty monta sohvapöytää. Ja jos maalaismainen maalaistalo ei ole aivan sinun hillosi, kokeile maalata lava tai peittää se kankaalla.

Puulava pyörillä

25 upeaa tee-se-itse-sohvapöytäideaa tänä viikonloppuna • Sen sijaan (3)

Tässä on toinen idea jäljellä oleville puulavoille. Tällä kertaa on lisätty tukevat jalat pyörillä, ja vaikutus on melko ulkomainen. Etkö ole kiinnostunut investoimaan kalliisiin ulkokalusteisiin? Käytä kuormalavoja ulkotilan sisustamiseen.

Liittyvä postaus: Maalaismaiset sohvapöydät

Tässä kuvattu neutraali värimaailma on kaunis, mutta jos haluat tuoda hieman väriä ulos, kokeile lisätä uusi kerros kirkkaanväristä maalia.

Gold Leaf sohvapöytä

Kaikilla ei ole varaa oikeisiin marmorikalusteisiin, joten luo oma tekomarmoriefekti käyttämällä sementtiä ja kultaa. Kuten todellinen marmorilaatta, tämä on kuitenkin painava, kun se on valmis, joten saatat tarvita apua sen siirtämisessä tai paikan löytämisessä sen lopullisen sijoituspaikan lähellä. Jos et ole varma, kuinka edetä tehosteen luomisessa, katso tämä hyödyllinen YouTube-video.

Faux Marble Laminaatti sohvapöydän makeover

Yllä oleva tee-se-itse-sohvapöytä muistuttaa hieman marmoria, mutta jos haluat jäljitellä todellista kaksikkoa, on olemassa muutamia helppoja strategioita ylellisen vaikutelman saavuttamiseksi.

Tämä helppo tee-se-itse tekee olemassa olevasta (ja tylsästä) sohvapöydästä jotain, joka näyttää erittäin korkeatasoiselta. Kaikki halvalla 15 dollarilla! Tarvitset vain vähän spraymaalia ja marmorivaikutteista laminaattia.

Faux Marble Resin sohvapöytä

Toinen tapa saavuttaa marmorinen ilme on käyttää epoksihartsia olemassa olevassa puisessa sohvapöydässä. Pinnoite tarjoaa sileän, kestävän pinnan, joka näyttää paljon aidolta.

(Video) Autotelttailu Rainissa vuorella - Kattoteltta - Koira

Vintage Trunk DIY -sohvapöytä

25 upeaa tee-se-itse-sohvapöytäideaa tänä viikonloppuna • Sen sijaan (4)

Jos kaipaat vintage-ilmettä, miksi et käyttäisi uudelleen sitä vanhaa tavaratilaa, joka on ollut kaapisi takaosassa? Lisää jalat pohjaan ja voila! Sinulla on sohvapöytä sisäänrakennetulla säilytystilalla.

Optical Illusion sohvapöytä

Näyttää siltä, ​​​​että sohvapöytä on 3D-mallinnus, mutta todellisuudessa se on vain vähän älykästä tee-se-itse. Käytä maalia ja vakaata kättä tämän visuaalisen aivohousun rakentamiseen huolellisesti.

DIY-sohvapöytä säilytyslaatikoilla

25 upeaa tee-se-itse-sohvapöytäideaa tänä viikonloppuna • Sen sijaan (5)

Jos olet valmis osallistuvampaan DIY-projektiin, katso tämä upea suunnitelmasohvapöytä sisäänrakennetulla säilytyslaatikolla. Se on tarpeeksi kaunis, jotta se voisi toimia myös TV-tasona ja olla huoneen keskipiste.

Uusittu puinen sohvapöytä

Joskus tarvitset vain iltapäivän maalipurkin kanssa elvyttääksesi vanhan, tyylittömän huonekalun. Tässä raikas valkoinen maalikerros auttaa muuttamaan tämän retro-in-ha-way sohvapöydän pinnaksi, joka sopii maalaistalotyyliseen olohuoneeseen.

Wood Crate sohvapöytä

Puulavat voidaan helposti itse tehdä sohvapöydäksi, mutta ne eivät tarjoa paljon säilytystilaa. Puulaatikoissa sen sijaan on todellinen sisäänrakennettu säilytystila. Tämäntyyppinen sohvapöytä sopii erinomaisesti lukijoille, joiden TBR-kasa on aina täynnä.

Bobby Pin -sohvapöytä

Eikö mikään ole osunut silmään? Entä tämä ainutlaatuinen DIY-sohvapöytäsuunnittelu? Se vaatii kaksi kertaa neljää ja hieman puuntyöstöosaamista, mutta lopputulos on todella upea lisä moderniin kotiin.

Maalaistalon sohvapöytä

Hanki porasi ja sahasi ja rakenna tämä sohvapöytä yhden viikonlopun aikana. Se näyttää kalliilta, mutta Ana White vakuuttaa YouTube-tee-se-itse katsojille, että rakentaminen maksaa alle 40 dollaria.

Vaneri DIY sohvapöytä

Mitä voit tehdä vanerilevyllä? Osoittautuu, että voit itse tehdä sohvapöydän. Pienen käsityön tuloksena syntyy moderni huonekalu, joka sopii hyvin minimalistiseen sisustukseen ja vuosisadan puolivälin moderneihin tiloihin.

Maalaistyylinen maalaistalon sohvapöytä

(Video) 125' BAGLIETTO 38M "ENTERPRISE" SUPERYACHT TOUR Custom Luxury Yacht - OSA 1

Jos kaipaat yksinkertaista maalaismaista ilmettä etkä välitä tehdä töitä pöydän rakentamiseksi tyhjästä, katso tämä yksinkertainen puinen maalaistalon pöytä.

Vesipiippu-sohvapöytä

Vesiputket ja keraamiset laatat? Ei todellakaan sellaisia ​​tarvikkeita, joita ajattelit sohvapöydän rakentamiseen, mutta tämä YouTuber vie luovuuden aivan toiselle tasolle kootakseen ainutlaatuisen mosaiikkipöytäsuunnittelun.

Sawhorse DIY -sohvapöytä

25 upeaa tee-se-itse-sohvapöytäideaa tänä viikonloppuna • Sen sijaan (6)

Tämän pöydän sahahevosen jalat tuovat olohuoneeseesi maalaismaista tunnelmaa. Ja jos sinulla on sarja sahahevosia, jotka ovat hyvässä kunnossa, voit kierrättää ne tähän pöytään. Varmista vain, että ne ovat tarpeeksi tukevia toimiakseen pöytänä ilman, että ne horjuvat.

Automaattinen sohvapöytä

Häh? Automatisoitu? Joo! Tämä DIY-sohvapöytä on luettelon monimutkaisin, koska se sisältää integroinnin Amazon Alexaan.

Liittyvä postaus: 25 toimivaa ja tyylikästä tee-se-itse-työpöytäideaa

Se on edistynyt projekti, joka vaatii puuntyöstön lisäksi teknisiä taitoja, mutta niin siistiä, että minun piti sisällyttää se tähän.

Laadukas sohvapöytä

Tässä on glam-DIY-sohvapöytä, jossa on käytetty puuta, hopeaa spraymaalia ja peilejä. Tämä kimalteleva DIY on edullinen tapa lisätä luksusta asuintilaasi.

Moderni betoninen DIY-sohvapöytä

Tämä yksinkertainen, moderni sohvapöytä tee-se-itse -video sisältää selitykset konkreettisen ilmeen luomisesta ja tietoa virheistä, joita aloittelijana kannattaa välttää – mikä on uskomattoman hyödyllistä, jos olet täysin uusi tämän tyyppisissä tee-se-itse-projekteissa.

IKEA Hack sohvapöytä

Tämä tee-se-itse-projekti ottaa pienen IKEA-hyllyn ja muuttaa siitä teollisuussohvapöydän pyörillä. Tarvitset jonkin verran puusepäntyökokemusta sen kokoamiseen, mutta tulos on melko vaikuttava.

Mosaiikki-sohvapöytä

Tämä DIY käyttää pahvia. Jep. Luit sen oikein. Pahvilaatikko, ilmastointiteippi, peilit ja laasti ovat muutamia ainesosia, joita tarvitaan tämän peilatun mosaiikkisohvapöydän rakentamiseen.

Liittyvä postaus: Ulkosohvapöydät

Et luultavasti haluaisi istua sen päällä tai laittaa paljon painoa päälle, mutta lopputuote on kaukana vaatimattomasta pahvistaan.

(Video) ME RAKASTAMME Mazatlania... MUTTA ONKO SE TURVALLISTA?

Tuftattu sohvapöytä

Tässä on toinen ylellinen sohvapöytä, joka on valmistettu pahvista. Tasaisen yläosan sijaan DIYer käyttää vaahtoa ja kangasta hienon tuftaisen pinnan luomiseen. Puurunko tekee tästä vaihtoehdosta kohtuullisen tukevan (pahvin käytöstä huolimatta), ja hieman eri mitoiltaan tämä pöytä olisi loistava ottomaani.

Videos

1. OUR YACHT Build UPDATE & BERING 92 EXPLORER SuperYacht Tour / EXPEDITION Liveaboard Trawler
(NautiStyles)
2. Kaikki nuo pienet asiat | Täyspitkä elokuva | Tekstitetty | James Faulkner, Kerry Knuppe
(Cinéma Cinémas)
3. 125' BAGLIETTO 38M "ENTERPRISE" SUPERYACHT TOUR Custom Luxury Yacht - OSA 2
(NautiStyles)
4. EIVÄT UHKAT – Yhdysvaltain senaatin kuulemiset AAROsta / UFOista / UAP:sta
(Cristina Gomez)
5. Ulkopolitiikan keskustelu ja tutkimus NATO-Suomessa - Suomen ulkopolitiikan tutkimuksen symposium
(FIIA – Finnish Institute of International Affairs)
6. EUROVISION 2022 - MY TOP 40 (BY A CLASSICAL MUSICIAN)
(ThePeaceAround)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 25/08/2023

Views: 5883

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.